Home & Living

Onze ervaring met

Home & Living

Relatiegeschenken uit de categorie Home & Living verrassen uw relatie met een mooi, bruikbaar geschenk dat lang in gebruik blijft. Thermosflessen en mokken zijn zeer populair. Net als bedrukte fotolijstjes die jarenlang op menig bureau staan. Deze en nog veel meer praktische relatiegeschenken blijven vaak prominent in beeld, thuis in de woonkamer of onderweg. Optimale zichtbaarheid van uw bedrijf is daarmee binnen handbereik.
Meer informatie
 • Geen ontwerp, geen probleem

  U heeft een mooi idee voor een huisstijl, visitekaartje of een huis-aan-huis folder, maar niet de technische kennis in huis om dit om te zetten naar een professioneel ontwerp. Of, u heeft wel alle tekst en afbeeldingen op de computer staan maar het lukt u niet deze zelf in een drukklaar PDF bestand te zetten? Geen probleem voor de professionele vormgevers van Drukkerij Businessprint. Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

 • Levertijden

  Standaard levering
  Als u op werkdagen voor 12.00 uur bestelt dan wordt uw drukwerk binnen 5 werkdagen bij u afgeleverd. Zodra u uw drukwerk heeft besteld, begint onze drukkerij direct met het drukken van uw drukwerk. Neem contact met ons op voor het exacte tijdstip waarop uw drukwerk klaar is.


  Spoedlevering
  Veel producten uit ons assortiment bestelt u met gemak in spoed. Hierdoor heeft u uw bestelling vaak al binnen 2 dagen in huis. Weten of uw product in spoed verkrijgbaar is? Neem contact met ons op via 078-6745066

 • Aanleverspecificaties

  Bestandstype: Lever bij voorkeur een PDF ​aan, lukt dit niet dan kunt u uw bestand ook aanleveren in JPG/JPEG of TIFF formaat.
  Snijtekens: Graag aanleveren met snijtekens.
  Resolutie: De minimale resolutie voor een mooie afdruk is 150 DPI, maar wij raden 300 DPI aan voor het beste resultaat.
  Kleurinstellingen: Wij printen klein formaat in CMYK. Ontwerpen in RGB kunnen wij omzetten naar CMYK. Let wel op dat bij een ontwerp dat is opgemaakt in RGB, de kleuren op uw scherm er feller uit zullen zien dan de uiteindelijke print.
  Afloop/Bleed: ​Maak de bestanden op met 3 mm ​afloop/bleed. Zo hebben wij genoeg snijmarge.
  Veiligheidsmarge: Voor het beste resultaat raden wij aan om uw tekst en/of afbeelding minimaal 5 mm van de rand te zetten.
  Fonts: Fonts dienen altijd ingesloten te worden of omgezet worden in lettercontouren.


Vraag vrijblijvend een offerte aan


* binnen 1 werkdag reactie
Leer wat meer over

Ons toegewijde team

Al meer dan 45 jaar ervaring

Kwaliteit is vanaf de start het uitgangspunt bij Drukkerij Businessprint. Maar de grootste erkenning zit natuurlijk in onze groeiende groep tevreden klanten. Ons leveringsprogramma is nagenoeg onbeperkt en loopt van een eenvoudig visitekaartje of een folder in zwart/wit tot full color drukwerk in kleine en grote oplagen.
 • 45 jaar ervaring in drukwerk
 • Fysieke locatie in de Hoeksche Waard
 • Handmatige controle