Over ons

Kom hier meer te weten

Over ons

Drukkerij Businessprint:
Wij zijn Drukkerij BusinessPrint! Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij uw leverancier voor zakelijk drukwerk, familiedrukwerk, relatiegeschenken en promotiemateriaal in de Hoeksche Waard en omstreken.

Wij zijn een familiebedrijf dat zich van een traditionele drukkerij heeft ontwikkelt tot een full-service printleverancier. Daarbij staat heldere communicatie, hoge kwaliteit en snelle levertijden centraal.  Door onze persoonlijke aandacht en vakkennis wordt iedere productie speciaal en wij stoppen niet voordat het beste resultaat bereikt is!

Bij ons kunt u terecht voor echt álles wat u kunt bedenken op het gebied van communicatie en kantoor. Ons concept is om u tijd te besparen en te ontzorgen. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld uw logo en huisstijl maar tegelijkertijd verzorgen wij ook uw nieuwe drukwerk, relatiegeschenken en promotiemateriaal.

Ook voor familliedrukwerk denken wij graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor huwelijkskaarten, geboortekaartjes, gelegenheidskaarten en rouwkaarten. Wij beschikken over een ruime collectie voorbeeldkaarten. Ook kunt u een kaart helemaal zelf vormgeven en ontwerpen. Dit kan ook tezamen met onze ervaren DTP-afdeling.

Voordat wij beginnen met de productie ontvangt u een drukproef met tekst en afbeeldingen ter controle, zodat u altijd weet hoe uw kaart eruit komt te zien.
Henry van den Herik
Henry is al sinds zijn jeugd werkzaam in de grafische industrie. Op 15-jarige leeftijd volgde hij zijn eerste opleiding in de branche. Door de stages in deze periode is de liefde voor het grafische vak geboren.  Inmiddels heeft hij al bijna 50 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van zowel familiedrukwerk als zakelijk drukwerk. Vanaf 2010 heeft Henry zich verdiept in de relatiegeschenken en promotieartikelen, waardoor Drukkerij Businessprint een totaalleverancier wordt op het grafische vlak.

Henry laat zich kenmerken door een diepe passie voor drukwerk. Kwaliteit staat bij hem altijd voorop en hij stopt niet voordat verwachtingen worden overtroffen. Deze kwaliteiten helpen hem ook bij zijn hobby: het fokken van kampioenskonijnen! Henry is een actief bestuurslid van H.K.V.
Els van den Herik
Els is door Henry besmet met het grafische virus. Vanaf  de bruiloft in 1980 is zij werkzaam in het bedrijf. Els is uw aanspreekpunt voor het familiedrukwerk. Van geboortekaartjes tot trouwkaarten en van gelegenheidskaarten tot rouwkaarten.
Daarnaast is zij gespecialiseerd in de copyservice.

Els staat altijd met een glimlach voor u klaar en heeft oprechte interesse in haar relaties. Zij denkt graag met u mee om het perfecte resultaat te krijgen.  En dit komt ook naar voren in haar hobby: het maken van warme en koude buffetten voor vrienden en familie.

Neem contact op
Leer wat meer over

Ons toegewijde team

Al meer dan 45 jaar ervaring

Kwaliteit is vanaf de start het uitgangspunt bij Drukkerij Businessprint. Maar de grootste erkenning zit natuurlijk in onze groeiende groep tevreden klanten. Ons leveringsprogramma is nagenoeg onbeperkt en loopt van een eenvoudig visitekaartje of een folder in zwart/wit tot full color drukwerk in kleine en grote oplagen.
  • 45 jaar ervaring in drukwerk
  • Fysieke locatie in de Hoeksche Waard
  • Handmatige controle